zo 5 februari - 12:45

Agenda, Events

Gluren bij de Buren | 5 FEBRUARI

Gastvrije buren verwelkomen de wijk om te komen genieten van lokale amateurkunst. 

Tijdens Gluren bij de Buren staan deuren door het hele land wagenwijd open voor buurtgenoten en cultuurliefhebbers. Gastvrije buren verwelkomen de wijk om te komen genieten van lokale amateurkunst.

Het programma van Gluren bij de Buren zit bomvol verrassingen; Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten.

Wat is er te Gluren in Het Koorenhuis?

Balkan Fusion Dance 12:45/14:15

Een danscombinatie in de stijl van Balkan Fusion Dance: een explosie van goede energie; sierlijke heup- en armbewegingen, voetenwerk, traditionele cirkeldans gecombineerd met catchy en snelle Balkansongs. De cursisten en docente laten zien wat ze in huis hebben! Dance. Laugh. Have Fun!

Meer lezen over Balkan Fusion Dance? Klik hier.

Rosa & Jip 12:45/14:15/15:45

Zijn twee meiden die samen tweestemmig zingen, begeleid op gitaar. Ze zullen een aantal zelfgeschreven Nederlandstalige popnummers zingen en een aantal covers. Wil je genieten van pure en kleine liedjes? Kom dan vooral langs!

De optredens zijn gratis te bezoeken en je hoeft niet te reserveren. Een vrijwillige bijdrage is gewenst, je kunt doneren via de spaarpotten op locaties tijdens het festival, via QR-codes op drukwerk of via de website van Gluren bij de Buren.

Ga voor meer informatie en voor de veelgestelde vragen naar de website van Gluren bij de Buren.