za 11 juli - 19:00

Comedy, Comedyshow

Frappant Comedy in het Koorenhuis

Frappant Comedy: dé comedyshow van Den Haag is weer terug op zaterdag 11 juli en deze keer in het Koorenhuis. Met Nabil, Fabian Franciscus, Vincent Geers en host van de avond Farbod Moghaddam!

Frappant Comedy: dé comedyshow van Den Haag is weer terug op zaterdag 11 juli en deze keer in het Koorenhuis. Corona of niet, verwacht rauwe humor, diverse comedians en vooral een divers publiek. Oftewel, de vertrouwde ingrediënten van Frappant Comedy.

Met deze keer weer een frisse line-up. Nabil (Aoulad Ayad) is een alleskunner. Kort nadat hij in 2015 hoge ogen gooide op Leids Cabaret Festival, toerde hij Nederland door met zijn soloshows ‘Tijdmachine’ en daarna ‘Monopoly’. Hiervoor speelde hij als acteur in verschillende series, zoals Onderweg Naar Morgen, De Co-assistent en Deadline. Ook was hij te zien in de improvisatieshow Alpacas, de opvolger van De Lama’s. Deze acterende, beatboxende en pianospelende cabaretier is er helemaal klaar voor! Hier een voorproefje van Nabil @ Comedy Factory.

Fabian Franciscus won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast Nederland en België, ook in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Hij was te zien als acteur in ‘What The #Hack (AVROTROS) en bracht in Juni 2017 samen met Daim Vega de track ‘Feel Alive’ uit. Hij is onlangs nog op televisie geweest met zijn eerste avondvullende voorstelling ‘Vlafeest’, maar op 11 juli is hij live te bewonderen bij Frappant Comedy.

At last but not least: Vincent Geers. Met meer dan 20 jaar stand-up comedy ervaring geldt hij als een ware vakman die zowel op het cabaretier als schrijver zijn strepen heeft verdiend. Je kunt zijn grappen kennen van o.a de populaire roast-programma’s en ‘Dit was het nieuws’. Hij is daarnaast één van de vaste spelers van het Comedy Café Amsterdam en won de jury en publieksprijs van Cameretten festival in Rotterdam (2007).

Alvast een voorproefje? Ontdek welke lach JIJ hebt tijdens Frappant Comedy…

https://youtu.be/wvWXv3kYwOM

Frappant Comedy

Frappant Comedy is een comedyshow die de Haagse cabaretier Farbod Moghaddam sinds 2010 organiseert in Den Haag. Per editie staan er getalenteerde comedians in de line-up met hun beste materiaal, die Farbod vervolgens aan elkaar praat als de Master of Ceremonie (MC). Bekende en minder bekende namen hebben inmiddels de revue gepasseerd, zoals Peter Pannekoek, Rayen Panday, Patrick Laureij, Leon van der Zanden, Rene van Meurs, Martijn Oosterhuis, Arie Koomen en nog veel meer.

“De show is geboren uit frustratie”, vertelt Farbod. “Ik vond het altijd jammer dat er zo weinig stand-up comedy in Den Haag te vinden was. Zowat alles speelde zich af in Amsterdam. En dat was ook nog eens best ver. Vooruit, het is ook uit luiheid geboren.”

Door Frappant Comedy te organiseren kon hij zijn eigen speelplek creëren én zijn vrienden een leuk avondje bezorgen. Gaandeweg is de show een vaste prik geworden voor mensen binnen en buiten Den Haag.

Line up:

Nabil
Fabian Franciscus
Vincent Geers
Farbod Moghaddam (MC)

Zaterdag 11 juli

Show 19:00 – 20:30
KOOP HIER JE KAARTJE 

 € 15,- tickets zijn alleen online te koop! Geen verkoop aan de deur.

<NOTE> De tweede show van 21.15 uur is gecanceld. Er vindt 1 show plaats van 19:00 tot 20.30 uur. 

Frappant Comedy is een samenwerking tussen Farbod Moghaddam en PRINS27 | in het Koorenhuis.