vr 14 oktober - 19:00

Agenda, Events

Forró Nacht with Black do Acordeon + workshop with Carol & Wesley

Kom 14 oktober heerlijk dansen in Het Koorenhuis Café. Er vindt weer een nieuwe editie plaats van Forró Nacht met Black do Acordeon band. Vooraf is er een workshop. Veel dansplezier gegarandeerd !

Op vrijdag 14 oktober vindt een nieuwe editie van Forró Nacht met Black do Acordeon band plaats. Vooraf is er een dansworkshop gegeven door Carol & Wesley. Dus haal je dansschoenen uit de kast en leer wat nieuwe moves!

Carol & Wesley geven forró-lessen aan de Universiteit van Brasilia, omdat ze geloven dat danslessen aan de universiteit verschillende voordelen kunnen opleveren voor studenten, zoals het opdoen van nieuwe contacten en te leren hoe ze zichzelf en anderen zien.

Check hun fantastische YouTube kanaal

Black do Acordeon band
Black do Acordeon – zang en accordeon
Leandro Campanha – zabumba
Rudolfo Batista – triangel

Black, zanger en componist, geboren in Espírito Santo, heeft een unieke manier om de aandacht van het publiek te vangen. Black laat het publiek dansen met zijn gepassioneerde mixen op de klanken van forró, samba, reggae, ijexá en baião. Daarnaast schrijft hij ook zelf nummers en staat hij bekend om meerdere forró klassiekers!

Wat is Forró?
Forró is muziek. Forró is dans. Forró is cultuur. Forró is geschiedenis.

Geboren dankzij de verschillende culturele invloeden in het noordoosten van Brazilië, en daar eerst populair in de landelijke gebieden, veroverde de stijl al snel het hele land. Forró als muzikaal genre omvat veel verschillende ritmes, zoals xote, baião, côco, xaxado, forró (ook de naam van een ritme binnen het genre), arrastapé en rojão. De typische Forró-band bestaat uit een zabumba, een accordeon en een triangel.

Over de organisatie: Forró Den Haag is ontstaan ​​uit onze liefde voor deze Braziliaanse dans en haar cultuur. Het team werkt eraan om deze geweldige dans te promoten door middel van lessen, workshops en feesten. Hun doel is om meer mensen te inspireren en een forró gemeenschap op te bouwen in Den Haag.

Forró Nacht met Black do Acordeon band
Datum: 14 oktober
Workshop: 19.00 – 20.00
Feest: 20:00 – 01.00
Locatie: Het Koorenhuis Café

Toegangsprijs:
Voorverkoop op www.forrodenhaag.nl/events t/m 13 oktober
Workshop + feest € 25,00
Feest (zonder workshop) € 12,50
Aan de deur (ALLEEN PIN)
Feest: € 15,00

Last-minute tickets voor de workshop zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Als je geïnteresseerd bent om alleen deel te nemen aan de workshop en niet aan het feest, meld je dan aan op de Fitogram-pagina.

Facebook-evenement: https://fb.me/e/1O70pCBoO