vr 31 maart - 20:30

Agenda, Events

EP release Robinson Jouwe “Bird of Paradise” | 31 MAART

Pianist, zanger en componist Robinson Jouwe vertelt zijn verhaal in de voorstelling ‘Bird of Paradise’, doormiddel van zelfgeschreven muziek en persoonlijke verhalen.

Pianist, zanger en componist Robinson Jouwe vertelt zijn verhaal in de voorstelling ‘Bird of Paradise’. De avond bestaat uit zelfgeschreven muziek/teksten en persoonlijke verhalen die zijn jazzy popsongs aan elkaar verbinden.

Verhalen over eerste liefdes, roots in het mooie en verre West Papua, hoe Disco onlosmakelijk is verbonden aan de LHBTI+ gemeenschap, inpsiraties zoals Joni Mitchell en Nina Simone en waar de naam ‘Bird of Paradise’ vandaan komt. De voorstelling gaat over het jezelf durven te laten zien en omarmen, in al je prachtige kleuren. Deze avond staat in het teken van de release van de eerste EP van Robinson: Bird of Paradise. Samen met zijn 12-koppige band zorgt Robinson voor een betoverende avond.

De commissie van het Utrechts Conservatorium schreef in het eindrapport het volgende over de eindperformance van Robinson; ‘Robinson weet alles en iedereen te omarmen  en verbinden op sympathieke maar vooral ook artistieke wijze!’

‘Een natuurlijke podiumpersoonlijkheid.’

‘Een podiumdier met een missie en een verhaal.’

‘Robinson schrijft kleurrijke songs in smaakvolle arrangementen. Hij is een ware singer-songwriter in een eigen universum van klanken en boodschappen.’ 

Robinson Jouwe- piano, zang, tekst en arrangementen
Pericles Makris- gitaar
Anosh ter Haar- bas
Jonas Kroese- drums
Willem Abelen- saxofoon
Adrienne Tilanus- zang
Eline Flohr- zang
Anouk Wolf- zang
Robin Veldman- viool
Rozemarijn Kaspers- viool
Johanna Kouwenhoven- altviool
Maria Navarro Tomas- cello

Na afloop is er een afterparty met DJ.

Waar | Het Koorenhuis Theaterzaal
Wanneer | Vrijdag 31 Maart
Tijd | Inloop 20.00 | Start 20.30
Tijd | Afterparty 22.00 – 00.00
Tickets | €17,50 (bestellen)