do 10 oktober - 20:00

Afro, Cuba, Jazz

Regentenkamer: DHD Trio

Regentenkamer in het Koorenhuis presenteert: DHD Trio, een frisse en groovy mix van Afro-Cubaanse muziek en moderne jazz.

Regentenkamer: DHD Trio

Concert Regentenkamer Grote Zaal in het Koorenhuis

DHD Trio werd opgericht door Daan Arets, Humberto Rios en Damien Roussos die elkaar leerden kennen op het Rotterdamse conservatorium Codarts. Zij delen de passie voor Afro-Cubaanse jazz.

DHD is constant op zoek naar een frisse en groovy mix van Afro-Cubaanse muziek en moderne jazz. Toen ze elkaar in 2015 voor het eerst ontmoetten, merkten Daan, Humberto en Damien dat ze muzikaal heel goed bij elkaar pasten en zo kwam DHD Trio tot leven. De bandleden komen uit verschillende muzikale en culturele achtergronden en zijn verbonden door hun liefde voor Afro-Cubaanse muziek. De band is in 2017 op het prestigieuze North Sea Jazz Festival verschenen en toerde rond in Spanje en Nederland. In maart 2018 wonnen ze de juryprijs en de publieksprijs op de Leiden Jazz Award 2018 en de beste solistenprijs tijdens de Erasmus Jazz-competitie. Hun debuutalbum werd in oktober 2018 uitgebracht op Challenge Records.

Humberto Rios – Piano
Damian Roussos –  Bass
Daan Arets – Drums

Aanvang: 20.00 uur
Einde: 22.00 uur

Tickets: € 13.50 (online incl. service kosten) / € 12.50 (deur)