do 28 november - 20:00

Concert, Jazz

Regentenkamer: De Eef van Breen Group

Regentenkamer in het Koorenhuis presenteert: Walk of Doubts, de nieuwste muzikale creatie van de Eef van Breen Group. Van een troostend ukulele liedje tot een extreem virtuoze paniekaanval voor cello solo en grillige jazz.

Regentenkamer: De Eef van Breen Group

Concert Regentenkamer Grote Zaal in het Koorenhuis

“Sluit de ogen.. Je hebt zojuist het tafereel van een break-up verlaten en je begint aan het verwerkingsproces tijdens een wandeling. Je bent verward en emotioneel. Je geest schiet van het verleden naar mogelijke toekomsten en weer terug naar het nu. Er zijn geen antwoorden, alleen gedachten. Blijven wandelen.. Stilstaan maakt de verwarring alleen maar groter, maar waar naartoe.. Dan dienen zich vergezichten aan, zijstraten, afleidingen van gedachten, andere paden en mogelijkheden..”.

De muziek van deze nieuwste muzikale creatie van Eef van Breen Groep is gebaseerd op composities uit de theaterhit ‘Borgen’. De Volkskrant schreef hierover: “Een huzarenstuk om u tegen te zeggen. Elke scène krijgt haar eigen klankkleur waarbij Van Breen put uit alle mogelijke genres.” Ook Dagblad van het Noorden was laaiend enthousiast: “Van Breen levert zowel in het bedenken als in de uitvoering een overrompelende prestatie. Die moet haast wel elke nacht met zijn trompet in bed liggen.” “Een huzarenstuk om u tegen te zeggen. Elke scène krijgt haar eigen klankkleur waarbij Van Breen put uit alle mogelijke genres” | Luuk Verpalen – Volkskrant.

Eef van Breen – Compositie/Trompet/Flugelhorn/Zang
Eva Tebbe – Harp/Zang
Stathis Elio – Contrabas/Electrische bas
Amber Docters van Leeuwen – Cello/Effecten
Christos Yerolatsitis – Piano/Harmonium/Toetsen/Glockenspiel

Aanvang: 20.00 uur
Einde: 22.30 uur

Tickets: €16 (online incl serv. kosten), € 17.50 (deur)