di 7 februari - 19:00

Agenda

DAPA Open Huis Dagen | 7 FEBRUARI

De DAPA Open Huis Dagen starten om 19:00 uur en omvatten een bruisend en informatief programma dat doorloopt tot ongeveer 22:00 uur.

De Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) is dé theateropleiding die jou op basis van jouw unieke talenten een opleiding biedt tot een carrière als professioneel artiest.

DAPA is een opleiding van ROC Mondriaan en de NME foundation. Dankzij jarenlange ervaring staat DAPA garant voor zowel de onderwijskundige expertise als de artistiek inhoudelijke kennis en de koppeling naar de beroepspraktijk via NME events en Harlekijn. Met het unieke opleidingsconcept en het internationale netwerk waarmee stagemogelijkheden worden gerealiseerd, biedt DAPA jou ongekende kansen.

Afgestudeerden van DAPA zijn succesvol in de professionele artiestenwereld. Zij vinden hun weg in onder andere: (Muziek-)theaterproducties; Entertainmentindustrie; Film en televisie; Muziekindustrie (Creatieve) vervolgopleidingen in het HBO.

DAPA is gevestigd in Het Koorenhuis.

Maak kennis met jouw toekomstige opleiding

De Dutch Academy of Performing Arts opent jaarlijks haar deuren voor je tijdens de DAPA Open Huis Dagen. De DAPA Open Huis Dagen starten om 19:00 uur en omvatten een bruisend en informatief programma dat doorloopt tot ongeveer 22:00 uur. Tijdens de DAPA Open Huis Dag maak je kennis met de opleiding zelf, zie je spetterende optredens en neem je zelf deel aan interessante workshops. Wacht dus niet langer en meld je vandaag nog aan voor een van de DAPA Open Huis Dagen!

Meer info? KLIK hier.

Waar | Het Koorenhuis
Wanneer | Dinsdag 7 Februari
Tijd | 19.00 – 22.00