za 13 november - 19:00

Concert, Jazz, News

Cutting Edge Festival | Surprise night!

Laat je verrassen! Om deze editie van het Cutting Edge festival nog avontuurlijker te maken én omdat ProJazz dit jaar 10 jaar bestaat is zaterdag 13 november tot surprise night gedoopt.

Dat betekent dat de inhoud van deze concertavond nog even een verrassing blijft! Wat we wel alvast prijs willen geven is dat we die avond zowel in het Koorenhuis en ook op een voor ons gloednieuwe locatie te vinden zijn: Concordia CC aan het Hoge Zand. Natuurlijk kun je er op vertrouwen dat het een bijzondere avond wordt die helemaal past in de traditie van het Cutting Edge festival!

Klik HIER om losse tickets voor deze avond te bestellen.

Informatie Studenten- en ooievaarspas:
Reserveer je kortingticket(s) voor 13 november via mail info@projazz.nl.Met je pasje kun je tot 30 minuten voor aanvang concert je ticket ophalen.

Naast losse tickets is een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar voor het hele weekendprogramma van het Cutting Edge Festival. Met dit Yes! it’s weekend ticket krijg je toegang tot alle Cutting Edge concerten op 12, 13 en 14 november. Weekend tickets kunnen besteld worden via DEZE LINK.

Locaties: in het Koorenhuis & Concordia CC

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met het Koorenhuis en maakt deel uit van de serie ProJazz in het Koorenhuis.