za 2 juli - 12:00

Agenda, Events

Showcase Festival | Connect & Mix – 2 juli

Connect & Mix is een kennisplatform voor creatievelingen die zich willen professionaliseren en als ondernemer hun passie en doel willen uitleven!

Wil je ook aanwezig zijn op het Connect & Mix Showcase Festival? Meld je snel aan via connectenmix.nl!

Wat is het Showcase Festival?

Het Showcase Festival is een interactieve beleving voor alle zintuigen!  Een verscheidenheid aan creatieve ondernemers komen zichzelf en hun werk presenteren aan het publiek en aan andere ondernemers met wie ze kunnen samenwerken of door worden ingehuurd.

Het Showcase Festival is een andere variant van het Connect & Mix Platform. C&M is opgericht om een plek en een vorm te bieden waar connectie gemaakt kan worden tussen professionals onderling, jonge makers en beoefenaars, en natuurlijk het publiek.

Tijdens dit festival vinden we het belangrijk dat er mogelijkheden zijn voor belangstellende om te kunnen participeren. Deze gelegenheid bieden we in de vorm van diverse workshops, een open mic en speeddate netwerking.

We zien uit naar jullie aanwezigheid en wensen jullie een leuke, ontroerende en gezellige tijd!

Line-up Showcase Festival

Black Rockstar. Vocalist, auteur, talentcoach.

Vorige maand kwam het Nederlandstalig album //BLOEDBAND// uit. Dit is de soundtrack voor het gelijknamig boek, en vertelt in 8 songs de rauwe verhalen over in en uit detentie en de relaties erom heen. Op het album staan collabs met o.a. Candy Dulfer, Rocks (THC). Shirma Rousse, Pearl Jozefzoon, Neda Boin, en andere toppers. Nu komt hij bij ons zijn stories vertellen met live-band!

Lien. Liedjes, kleinkunst.

Begonnen als soloartiest, schrijft Lien Cornelissen haar eigen teksten en muziek, die zij van achter haar piano met de wereld deelt. Lien houdt van taal , de teksten zijn scherpzinnig, eerlijk en luchtig. De muziek avontuurlijk en vrij. In augustus 2021 werd LIEN uitgebreid met drummer/producer Dylan Siemerink en bassist Barend Spaan. En nu staan ze met een nieuw album en kleinkunstvoorstelling bij ons op het podium met liedjes die raken!

Master Surreal. MC, host.

Master Surreal is een MC, Host en Hip-Hop producer uit Den Haag. Hij is al meer dan 20 jaar actief als artiest en producer van o.a. Keynote Speakerz, Kyteman’s Hip-Hop Orkest, DJ DNS en King Jule. Als Host is hij actief op het I Love Hiphop Festival, Boogie Down Festival en Music & Meetup. 2 juli Host hij de Jam & Juice open Mic sessie i.s.m. St. Guap.

Christopher Blok. Woordkunstenaar.

Christopher Blok heeft er de kunst van gemaakt om elk onderwerp in allerlei taalkundige uitingen te kunnen vangen en overdragen. Of het nu de rauwe battle rap is bij punch-out, de odes aan Feyenoord of de op maat geschreven campagnes voor o.a. De Wereld Havendagen Christopher weet iedere luisteraar te boven met een passie voor taal en een vurige performance. Zaterdag 2 juli staat hij met nieuw materiaal en live band!

Robert-Jonathan Koeyers. Multidisciplinairy artist & storyteller.

Robert-Jonathan Koeyers (Curacoa, 1992) is een multidisciplinaire artiest en storyteller, die gebruik maakt van een combinatie tussen film, fotografie en animatie om verhalen te vertellen. Vaak zijn dit diepe persoonlijke en  introspectieve stories, die erop gericht zijn om de menselijke conditie te ontleden en erachter te komen waarom mensen werken op de manier dat ze dat doen!

Deze Short movie wordt aangeboden door iAFRICA filmfestival een platform, voor Afrikaanse filmmakers en de diaspora.

Anthony Donner. Auteur, fotograaf, filmmaker, spreker.

Fotografie, filmmaken, organiseren en spreken zijn o.a. zijn tools om ondernemers en artiesten te helpen te profileren en te positioneren. Het Dutch DJ boek is het project waarbij Anthony 200 DJ’s en 100 industrie professionals heeft gefotografeerd en geïnterviewd. Vervolgens heeft hij het zelfstandig uitgebracht en is hij 140 keer in de media opgepikt.

Zaterdag 2 juli geeft hij 2 workshops, 1. profileren en positioneren 2. fondsenwerving.

Dutch DJs from DutchDJs on Vimeo.

 

Graag zien we je bij het eerste Connect & Mix Showcase Festival! Aanmelden kan via connectenmix.nl

Datum: zaterdag 2 juli
Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Locatie: Grote zaal, Het Koorenhuis

 

 

 

Connect & Mix is een kennisplatform opgezet door John Keys Gutterswijk. Vanuit 3 pijlers biedt C&M de mogelijkheid voor creatieve ondernemers om hun kennis te vergroten, inspiratie op te doen en in contact te komen met gelijkgestemde.

Connect & Mix is een JKG BV productie in samenwerking met Het Koorenhuis