za 3 december - 11:30

Agenda, Events

Connect & Mix Inspirational meeting | 3 december

Zaterdag 3 december is het tijd voor een nieuwe editie van Connect & Mix. Deze keer met niemand minder dan de oprichter en initiatiefnemer van Connect & Mix: John Keys Gutterswijk

Connect & Mix op zaterdag 3 december heeft als doel om creatieve ondernemers te inspireren, informeren en verbinden. Voor de inspirational meetings nodigen we sprekers uit die ervaren zijn in het ondernemen in de creatieve industrie. Eenieder die zich aangesproken voelt mag aan deze meetings deelnemen. Een open houding en ondernemende geest is gewenst, geen meeting is hetzelfde en er is kans om ook over jezelf te delen en vragen te stellen!

Deze editie komt de oprichter en initiatiefnemer John Keys Gutterswijk himself als gastspreker. John is creative producer en helpt je graag om vanuit je identiteit je volle potentie te bereiken.

Na 2 jaar Corona ervoer John een behoefte bij creatievelingen om weer inspiratie te hebben en een sense of purpose.  Johns verlangen om mensen te inspireren, begeleiden en te stimuleren om vanuit uniciteit je volle potentie te bereiken heeft geleid tot Connect & Mix.

Zoek jij naar concrete handvatten om door te groeien en likeminded spirits om mee te connecten? Kom dan zaterdag 3 december langs voor een dosis inspiratie, praktische tips en waardevolle samenwerkingsverbanden!

Connect & Mix
Waar: Het Koorenhuis, Stijlkamer 0.13
Wanneer: zaterdag 3 december
Tijd: Inloop 11:30
Start: 12:00 – 15:30

Deelname is gratis, wel is een aanmelding verplicht.
Meld je hier aan!