za 2 april - 12:00

Agenda, Events

Connect & Mix: Meetingpoint voor creatieve ondernemers

Connect & Mix is een kennisplatform voor creatievelingen die zich willen professionaliseren en als ondernemer hun passie en doel willen uitleven!

Op zaterdag 2 april is het tijd voor de eerste editie van Connect & Mix. Dit event is voor o.a. musici, artiesten, dansers, kunstenaars, film -en theatermakers. Deelname is gratis, je hoeft je alleen maar aan te melden!

Connect & Mix is dus multi-disciplinair en richt zich op het faciliteren van informatie, kennis en contacten. Elke editie komen diverse sprekers aan het woord, met elk een specifiek vakgebied. De komende periode gaan we ons richten op de categorie muziek en breiden langzaam uit naar andere disciplines.

Connect & Mix vindt regionaal plaats. We starten in Den Haag en breiden uit naar o.a. Rotterdam en Gouda. Maandelijks op de 1e zaterdag van de maand komen we samen in het Koorenhuis, op de Prinsengracht, in Den Haag.

Zoek jij naar concrete handvatten om door te groeien en likeminded spirits om mee te connecten? Kom dan langs voor een dosis inspiratie, praktische tips en waardevolle samenwerkingsverbanden!

Programma Connect & Mix zaterdag 2 april

  • 11:30 uur inloop
  • 12:00 – 15:00 uur sprekers
  • 15:00 – 16:00 uur netwerken

Klik hier voor meer informatie over de verschillende sprekers en meld je aan voor deze eerste editie!

 

Connect & Mix is een JKG BV productie in samenwerking met het Koorenhuis