vr 24 april - 20:15

Concert

**AFGELAST** Concert Hildegard Mandos & Friends

In het kader van 75 jaar vrijheid spelen en zingen Hildegard Mandos & Friends over vrijheid en liefde. Een intens concert om bij weg te dromen, recht naar het hart.

**N.A.V. HET BESLUIT RIJKSOVERHEID EN RIVM I.V.M. HET CORONAVIRUS WORDT DIT EVENEMENT AFGELAST** 

“ONTMOET MIJ, IK, JIJ, WIJ SAMEN”

In het kader van 75 jaar vrijheid spelen en zingen Hildegard Mandos & Friends over vrijheid en liefde. Een intens concert om bij weg te dromen, recht naar het hart.

Hildegard Mandos speelt samen met Jina en Pieter haar eigen composities met elementen uit de Jazz, Bossa Nova, Soul, Afro en Zuid-Amerikaanse muziek. Positieve, ontroerende en diepgaande teksten van Hildegard en anderen in het Engels, Frans, Portugees en Nederlands.

Hildegard Mandos & Friends bestaat in basis uit 4 bandleden:

Hildegard Mandos is één van Nederlands eerste Jazz / Bossa Nova zangeressen die zichzelf begeleidde op contrabas, gitaar of elektrische bas. Met haar kleurrijke stem, die krachtig en zacht tegelijk is en haar levendige spel, zingt zij prachtige (meertalige) liedjes met opbeurende teksten van zichzelf en anderen, waarbij geen ziel onberoerd blijft.

Pieter Bast is een melodische drummer die op subtiele wijze, stimulerend en gevarieerd begeleidend een perfecte balans heeft gevonden tussen ritmische vrijheid en swing. Als docent slagwerk is Pieter verbonden aan het Koninklijk Conservatorium Brussel in België en het Factorium Podiumkunsten in Tilburg.

Jina Sumedi is pianiste, maar speelt ook accordeon, ukelele en melodica. Met haar energieke en vrolijke uitstraling is Jina een veelgevraagde muzikante met een zeer brede muzikale achtergrond en ruime levenservaring, wat terugkomt in haar natuurlijk vloeiende spel. Jina is ook actief als arrangeur/componist/producent.

Richard van Dorland is geluidstechnicus met oor voor detail. Een verlengstuk van de musici op het podium, met een muzikaal hart. Aandacht voor elke muzikant, ruimte voor zijn/haar instrument, klank en het samenspel, voor een transparante geluidsbeleving.

24 april 2020
Tijd 20.15 – 22.00 uur
Tickets voorverkoop 12,50
Aan de deur 15,-