wo 9 november - 19:30

Agenda, Comedy

Comedy/Cabaret Night | 9 november

Zin in een avondje lachen? Kom dan op 9 november naar de Comedy/Cabaret Night. Met oa. Musa, bekend als finalist van Cameretten en vanaf november komt zijn eerste solovoorstelling 'Schaakmat' uit.

Het wordt tijd om te lachen. Daarom weer tijd voor een gezellig avondje uit met Comedy/Cabaret Night. Dit keer in het theaterzaal van Het Koorenhuis, hartje Den Haag tegenover het poppodium PAARD.

Weer staan er top comedians klaar on stage om je te laten brullen van het lachen.

De avond wordt afgesloten door comedian & acteur Musa. Na een succesvolle Cameretten finalistentour,  is het tijd voor zijn eerste solovoorstelling: Schaakmat. Musa brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen.

Schaakmat is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.

De tour van de show Schaakmat gaat in november in première.

Thuis zitten en de verwarming aandoen is duurder en daar word je alleen maar verdrietiger van dus bespaar jezelf die pijn

TICKETS

Comedy/Cabaret Night
Woensdag 9 november
Deur open: 19.30
Start 20:00
Einde +/- 22:15

 

De bar is open voor een drankje voor of na de comedy show.