ma 23 mei - 19:00

Agenda, Workshop

Brag-workshop 23 mei | Hannah van der Rest

Claim je succes! Durf jij vol trots over je talenten te praten? Of maak je jezelf vaak kleiner dan je bent?

De Brag-workshop op 23 mei gaat over het zichtbaar maken van je prestaties en over stoppen met zelfonderschatting. We gaan in een veilige setting oefenen met het schaamteloos benoemen van waar jij goed in bent, bespreken het belang van zichtbaarheid en we vieren elkaars successen.

Op een interactieve en speelse manier gaan we tijdens de brag- workshop aan de slag om de comfortzone te vergroten rond het benoemen van je prestaties. We gaan in gesprek over waarom veel mensen zichzelf onderschatten en over het belang van meer zichtbaarheid. Ook krijg je tips en trucs om effectief te braggen. We onderzoeken samen het gebied dat tussen zelfonderschatting en arrogantie in zit: realistisch zijn over je successen.

Reacties van deelnemers:

“Mijn houding is helemaal veranderd gedurende de training. Terwijl ik eerst dacht ‘heb ik wel iets te delen’, voelde ik aan het eind ‘wauw, ik kan echt verdomd trots op mezelf zijn en durf dat ook te benoemen!’”

“Dit werkt ook als je wat introverter bent en niet van opscheppen houdt. Met kracht en trots praten over waar jij goed in bent, dat kan iedereen!”

“Terwijl ik anderen altijd aanmoedig hun successen te bespreken, had ik bij mezelf de neiging alleen te focussen op wat er beter kon. In de training heb ik technieken geleerd waar ik concreet mee aan de slag kan om mijn eigen prestaties nu ook beter naar buiten te brengen.”

Korte bio Hannah:

Hannah van der Rest verzorgt al ruim tien jaar diverse trainingen op het gebied van zichtbaarheid, zelfvertrouwen en positieve psychologie. Daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf als creatief strateeg in de cultuursector.
https://www.positieveworkshops.nl/

De Brag-workshop is een onderdeel van de Makers Academie, een reeks van workshops en masterclasses vanuit Huis voor Makers. Huis voor Makers is een initiatief van PRINS27 en richt zich op onafhankelijke makers & collectieven.

Tickets: €15,-
Datum: 23 mei
Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Maximaal 15 deelnemers