do 15 oktober - 19:45

Agenda, Dans en Beweging, Workshop

Black Achievement Month| Workshop van Desta Deekman | Dance, Herbs & Healing (uitverkocht)

De hele maand oktober is er een speciaal programma samengesteld voor de Black Achievement Month. Op 15 oktober vindt de workshop van Desta Deekman plaats.

Deze workshop bouwt een brug tussen het fysieke lichaam en de innerlijke kracht van een vrouw. Met krachtige roterende bewegingen en stretchoefeningen geven we het lichaam en de baarmoeder de ruimte om stress en emotionele ballast te verwerken. Daarnaast worden de spieren in het lichaam en rondom de baarmoeder versterkt. In de workshop wordt naast beweging ook gebruik gemaakt van verschillende traditionele planten en kruiden die historisch ingezet zijn om het lichaam en de baarmoeder te versterken.

Over Desta Deekman
Desta Deekman is een danser, choreograaf en natuurgenezer in opleiding. Desta heeft haar Bachelor of Dance behaald aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en is gespecialiseerd in moderne en Afrikaanse dans. Desta combineert deze kennis met haar verschillende reizen binnen Afrika en het binnenland van Suriname, waar ze de traditionele helingswetenschap van de Saamaka bestudeert.

15 oktober 2020

Ticket prijs : €15

Tijd: 19:45 – 22:00

Adres: Prinsegracht 27, Den Haag

KOOP HIER JE TICKETS

Volg via: Facebook / Instagram

Black Achievement Month Den Haag is een samenwerking van: Diligentia & Theater PePijn, Het Nationale Theater, Filmhuis Den Haag, in het Koorenhuis, The Hang-Out 070, Powered By DeeDee, Orisun Studio’s, Verbalism en Beeld en Geluid Den Haag en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Den Haag en Fonds 1818.