vr 15 oktober - 20:00

Agenda

Black Achievement Month | Dipsaus X VPRO Presents: De Goede Immigrant Podcast | Concordia CC

De première van de nieuwe podcast-serie van Dipsaus en VPRO, tijdens het evenement zijn exclusieve fragmenten uit de eerste aflevering van de nieuwe serie te horen en gaat Mariam El Maslouhi in gesprek met schrijver Deborah Cameron over haar podcast-aflevering en hoofdstuk uit De Goede Immigrant.

In 2020 verscheen De Goede immigrant, een bundel die de ervaringen van migratie van niet-Westerse landen naar Nederland vertelt vanuit verschillende perspectieven. De bundel is samengesteld door Dipsaus en uitgegeven door Uitgeverij Pluim. In De Goede Immigrant komen mensen aan het woord over wie vaak gesproken en gedebatteerd wordt.

In een samenwerking met de VPRO presenteert Dipsaus nu een podcast-serie waarin een aantal auteurs van De Goede Immigrant dieper ingaat op hun ervaringen en verhalen. Nicole Terborg gaat met hen in gesprek op basis van hun verhalen.

15 oktober 2021

Ticket prijs : €5

Tijd: 20.00 uur (inloop)
20.30 uur (start programma)

Adres: Hoge Zand 42, Den Haag

KOOP HIER JE TICKETS

Op 15 oktober kunnen bezoekers in Concordia CC een dubbelprogramma in het kader van Black Achievement Month bezoeken. Eerst om 20:00 uur een podcast serie van Dipsaus en VPRO. Vervolgens de film Martin Luther King v.s. the FBI om 21:45 uur in Filmhuis Den Haag. Tickets via deze link. 

Breng je binnenkort een bezoek aan het Koorenhuis of Concordia CC? Lees hier meer over onze maatregelen en het coronatoegangsbewijs.