za 16 oktober - 20:00

Agenda, Workshop

Black Achievement Month | Black Entrepreneurship Rest & Health

Op deze dag staan zwarte ondernemers centraal en gaan we het o.a. hebben over succesvol ondernemen in Nederland.

Het thema is geïnspireerd door tennisspeelster Naomi Osaka die ondanks alle druk toch voor haar mentale gezondheid heeft gekozen. De keuze om voor jezelf te zorgen, vooral als ondernemer, is cruciaal maar helaas wordt dit nog niet altijd geleerd. Binnen de zwarte gemeenschap krijgen we vaak te horen dat we twee keer zo hard moeten werken maar hoe duurzaam is dit nou eigenlijk? De laatste jaren hebben we ons veel bezig gehouden met deze vraag en willen we andere ondernemers inspireren om anders om te gaan met hun gezondheid. Door juist vanuit een gezonde basis te werken op spiritueel, mentaal en lichamelijk gebied.

We willen graag een eerlijk gesprek voeren over rust. Binnen het platform “The Nap Ministry” wordt rust niet gepresenteerd als wellness maar resistance tegen ons huidige kapitalistisch systeem. Moet je als zwarte ondernemer twee keer zo hard werken of is dit een outdated mindset? Bestaat er ook een gezonde manier van ondernemen of is het niet mogelijk om jezelf dan te onderhouden? Hoe vind je vervolgens balans?

We gaan in gesprek met Personal trainer en lifecoach Rafaël Rocha (Downtown Fitlab), Rashida Moss (Bysanaah) en sociaal ondernemer Glenn Jr. Weisz (oprichter/directeur van CANIDREAM Foundation).

16 oktober 2021

Ticket prijs: Gratis

Tijd: 20.00 uur 

TICKETS & REGISTRATIE

Breng je binnenkort een bezoek aan het Koorenhuis? Lees hier meer over onze maatregelen en het coronatoegangsbewijs. 

Op www.bamdenhaag.nl is een compleet en actueel overzicht van het programma van Black Achievement Month Den Haag te vinden.