za 2 november - 13:00

Festival

Benefiet Festival – Popkoor Focus & Friends for KiKa

Popkoor Focus maakt zich sterk voor het goede werk van KiKa en ondersteunt dat met een benefietfestival. Verwacht optredens van diverse koren en verrassende artiesten.

Op zaterdag 2 november 2019 van 13.00-22.00 uur organiseert Popkoor Focus een groots benefietfestival Focus & Friends voor KiKa ten behoeve van KiKa in het Koorenhuis in Den Haag!

Elke 3 dagen sterft er ergens in Nederland een kind aan kanker. Dit moet anders! KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Klik hier voor het programma.

Popkoor focus maakt zich sterk voor het goede werk van KiKa en ondersteunt dat met een benefietfestival. Tijdens dit festival treden er diverse koren op en zullen er verrassende artiesten optreden. Verder houden we een (diensten)veiling en worden er allerlei leuke workshops (theater/dans/percussie enz.) georganiseerd waar deelnemers tegen een kleine vergoeding (uiteraard voor KiKa) aan mee kunnen doen. Zorg dat je erbij bent 2 november en steun KiKa!