Het Hoogste Woord

Overig

Over deze aanbieder

Ga het maar eens tellen: hoe vaak ga je op een dag in debat? Of het nu gaat om grootste politieke plannen, de vraag wie de vaatwasser uit moet ruimen, of een verschil van inzicht op het werk: we proberen elke dag wel iemand te overtuigen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Dat leer je bij debatingclub Het Hoogste Woord.

Het gaat om presenteren, reageren, argumenteren, timing, humor en nog veel meer. Iedereen kan hier goed in worden. Debatteren is leuk om te leren en het is bovendien een belangrijke vaardigheid die je verder helpt in het leven. Onze leden zijn van alle leeftijden (van scholieren tot pensionado’s) en achtergronden en dat levert prachtige discussies op. We genieten van de meningsverschillen en aan het eind van de avond begrijpen we elkaar beter. We nodigen iedereen uit om mee te doen. Geïnteresseerden mogen twee keer gratis komen kijken.

We debatteren in de regel op de laatste dinsdag van de maand om 19.30 uur, maar wijken hier soms van af vanwege schoolvakanties of feestdagen. Op de website staat wanneer we de volgende keer debatteren. Lid worden kan voor €45 euro per jaar. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van €22,50.

 

Neem contact op

Volg op social media