Fernando Cordas Klassiek Gitaar

Muziek

Over deze aanbieder

Fernando Cordas studeerde niet alleen af aan het Koninklijk Conservatiorium maar geeft er nu ook colleges. Hij bracht maar liefst twee cd’s uit en treedt zowel solo als in ensemble op. Met zijn jarenlange ervaring en talent begeleidt hij gitaarstudenten.

Beste gitaartalent en/of ambitieuze vrijetijds gitarist!

Speel jij met de gedachte om naar het conservatorium te gaan? Of wil je gewoon het beste uit jezelf halen en je meten met de standaarden van een beroepsopleiding? Samen met jou kan ik inschatten of deze doelen haalbaar zijn. Wil je echt naar het conservatorium dan kan ik je klaarstomen voor het toelatingsexamen. Ik heb erg veel ervaring in het lesgeven en met name in het begeleiden van jong talent. Op het Koninklijk Conservatorium werk ik o.a. voor de School voor Jong Talent.

Kinderen die in de laatste twee jaar van de basisschool, of op de middelbare school zitten kunnen ook meteen al op het conservatorium les hebben. Deze kinderen krijgen dan van mij gitaarles en van een andere docent theorieles. Je moet wel eerst toegelaten worden en daarvoor is dus ook een toelatingsexamen nodig.

Beste collega gitaardocent,

Heb jij, als all-round gitaardocent, een getalenteerde leerling die het klassieke gitaarrepertoire verder wil uitdiepen, of zelfs denkt aan een conservatoriumstudie? Ik kan je bij de ontwikkeling van deze leerling ondersteunen. Ik kan een kort lesprogramma aanbieden voor jouw leerling, terwijl deze bij jou op les blijft. Mocht deze leerling naar het conservatorium willen, dan start ik een lestraject op maat, met het toelatingsexamen als einddoel.

Neem contact op

Volg op social media