Dinaira Scheffers

Muziek

Over deze aanbieder

Dinaira Scheffers is 2012 afgestudeerd in zang aan het conservatorium Codarts pop academy in Rotterdam. Sindsdien is ze actief als muzikant in de Nederlandse pop scene en ook uiteraard als piano-, songwriting- en zangcoach bij Popschool Den Haag in het Koorenhuis. 

Dinaira vindt het belangrijk dat de behoeftes van de leerlingen centraal staan door nummers te kiezen waar ze gemotiveerd van raken en de ruimte te voelen om vrij te zingen/musiceren. Daarnaast  worden er technieken behandeld om stemgebruik of piano skills te kunnen ontwikkelen. 

Er wordt vocaal gewerkt volgens het CVT systeem van Catherine Sadolin. In de lessen werken we aan ademhaling, ademsteun de 4 verschillende stemfuncties en het gebruik van kleur en effect. Jij kiest jouw song en daar gaan we mee aan de slag. Interpretatie en presentatie, microfoon techniek zijn belangrijke onderdelen van de les. Alle doelgroepen, leeftijden en niveau’s zijn welkom om zich op te geven voor de popzanglessen. 

Beginners pakket:
Mensen die nog geen ervaring hebben en het heel graag willen leren op een gezonde en leuke manier.

Het gevorderde pakket:
Je hebt al redelijk wat kennis opgebouwd en we gaan verder met wat jij vooral wilt ontwikkelen.

Prof pakket:
Voor muzikanten met veel ervaring of ambitie om zich voor te bereiden op het conservatorium. Ook wordt er bij de Popschool een podium geboden om naar optredens toe te werken. Als je daar uiteraard klaar voor bent en comfortabel bij voelt.

Neem contact op

Volg op social media