Coen Wolfgram

Muziek

Over deze aanbieder

Weleens een klarinet gehoord in een symfonie orkest, jazz band of klezmergroep? De prachtige klank van dit veelzijdig instrument geeft alle mogelijkheden voor het spelen van verschillende muziekstijlen.

Ik geef (bas)klarinetles aan zowel kinderen als volwassenen, en zowel aan beginners als gevorderden. Voor meer informatie of een proefles kun je contact opnemen.

Over de docent:

In mijn klarinetlessen gaan speelplezier, het aanleren van een goede basistechniek en samenspelen hand in hand. Met mijn opgebouwde ervaring als klarinettist in orkesten en ensembles, en als klarinetdocent bij het voormalig Koorenhuis in Den Haag en de SKVR-Muziekschool in Rotterdam, kan ik zowel beginnende als gevorderde klarinettisten vooruit helpen.

Naast mijn werk als klarinetdocent werk ik als Projectleider Muziek voor het basisonderwijs bij KOO.

Ik heb hoofdvak klarinet en ensemble-leiding gestudeerd aan de Muziek Pedagogische Academie in Leeuwarden. Na het behalen van mijn Onderwijsbevoegdheid ben ik afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium bij Walther Boeykens als Uitvoerend Musicus met als specialisaties Kamermuziek en Basklarinet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op

Volg op social media