SK-Kunsteducatie

Beeldende Kunst, Kids

Over deze aanbieder

SK-Kunsteducatie geeft kunstlessen & kunstworkshops aan kinderen (4 t/m 12 jaar). Leer alles over jouw kunsthelden! Tijdens de lessenreeks van 15 kunstlessen worden de eerste stappen gezet in de wereld van de beeldende kunst. Ken jij bijvoorbeeld de kunstenaars Christo, Murakami of Keith Haring? Natuurlijk gaan we ook zelf aan de slag. Acrylverf, Ecoline, inkt, potlood, klei en boetseer was: we maken kennis heel veel verschillende materialen. 

Aan de hand van interessante onderwerpen maken we elke week een kunstwerk en leren we spelenderwijs de beginselen van verschillende technieken, zoals druktechniek, teken- en schildertechniek etc. We laten ons inspireren door het werk van heel veel verschillende kunstenaars en gaan natuurlijk aan de slag met alles uit onze eigen fantasie. 

Wanneer: elke zaterdag in het atelier (lokaal 2.09) van het Koorenhuis. 

Art Playground (4 & 5 jaar) | Art Factory (6 & 7 jaar) | Art Lab (8 t/m 11 jaar) 

Wat? 15 kunstlessen, deze series starten in januari en september. Instromen gedurende het jaar is mogelijk. Je bent welkom om een keer mee te doen! Een proefles is gratis.

Kijk voor alle actuele informatie, lesdagen en tarieven op www.sk-kunsteducatie.com

Ik ben opgeleid als docent beeldende vorming aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ik geef les als vakleerkracht het vak beeldende vorming in het basisonderwijs. Daarnaast organiseer ik kunstworkshops en kunstfeestjes voor kinderen bij culturele instellingen en op locatie.

Neem contact op

Volg op social media