MounaMay Pilates

Dans & Beweging

Over deze aanbieder

Loraine Mailissa is danser, danslerares en pilates trainer. Ze heeft al ruim 13 jaar haar eigen dansschool.

Wist je dat je ook Pilates lessen kunt volgen in het Koorenhuis? Dit zijn wekelijkse groepslessen op de mat met maximaal tien deelnemers. Er zijn lessen voor beginners en half gevorderden. Heb je behoefte om één op één aandacht te besteden aan het verbeteren van je conditie, lichaamshouding en meer kracht op te bouwen? Heb je specifieke wensen of klachten en behoefte aan meer persoonlijke aandacht? Dan kun je een privéles boeken. Of een duo les met een workout buddy. De lessen worden gegeven door Loraine Mailissa. Zij is STOTT Pilates instructeur en danslerares.

Personal Fitness training
Wil je weer fit worden, aan je conditie werken of een strakker lichaam? En heb je behoefte aan iemand om jouw hiermee te helpen? Je kunt bij het Koorenhuis ook terecht voor personal Fitness training.

Nieuwsgierig?
Meld je dan aan voor een proefles via de websites van MounaMay Dance & Pilates. Er zijn lessen van maandag tot en met donderdag. Alle lessen zijn in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag. All classes are in Dutch as well as in English.

 

Voor meer informatie over de Pilates lessen en om je aan te melden ga naar: www.pilatesstudiodenhaag.nl

Neem contact op

Volg op social media