Ilse van Haastrecht

Dans & Beweging

Over deze aanbieder

Ben jij een nieuwsgierige danser en ben je op zoek naar meer verdieping van je creativiteit en eigen danstaal? Wil je leren hoe je jouw anatomie kan inzetten om efficiënter te bewegen of wil je een keer de Evolution Dance ervaren? 

Impro Dance The Hague

Wil jij meer creativiteit gebruiken in je dans? Bij dansimprovisatie ontwikkel je je eigen danstaal zonder dat die vastligt. In de workshops oefen je met luisteren naar je lichaam en leer je je bewegingspatronen uit te breiden. We spelen met elementen tijd, ruimte, dynamiek en gewicht. Aan het einde van de workshop maken we samen instant-composities.  

Movement Lab

Wil je leren hoe je je anatomische structuur in kan zetten om met meer plezier te dansen? Tijdens de Movement Labs doen we ervaringsgericht onderzoek naar de verbinding tussen de elementen van het bewegende lijf. Deze danssessies zijn geïnspireerd door het Axis Syllabus compendium. 

Evoution Dance

Hoe houd je je staande en waar wil je meebewegen in een constant veranderende omgeving? Dat is een vraag die centraal staat in Evolution Dance, een dansante reis langs verschillende ontwikkelingsfases die we als mens door maken. Persoonlijke waarden en groepsdynamiek worden voelbaar door de ervaring van beweging, dans en de interactie met elkaar. Evolution Dance is een avontuur waarin je jezelf beter leert kennen.  

Wanneer in het Koorenhuis?

Op zaterdagmiddag zijn er workshops waarbij Impro Dance The Hague, Movement Lab of Evolution Dance centraal staat. Mail of bel voor meer informatie.

 

De foto’s zijn gemaakt door De Schaapjesfabriek en Severin Wurning.

Neem contact op

Volg op social media