FitFlow Den Haag

Dans & Beweging

Over deze aanbieder

FitFlow Den Haag geeft – als enige in Den Haag- Essentrics lessen, BlackRoll lessen en Pilates.

Essentrics is een full body toning stretch & strenghtening programma. Het is 20 jaar geleden ontwikkeld door ballerina Miranda Esmonde-White in samenwerking met fysiotherapeuten om d.m.v. dynamisch stretchen en vloeiende bewegingen het bindweefsel en het lichaam weer in balans te brengen. Essentrics werkt met muziek – jazz, klassiek, soul- zonder ingewikkelde danspassen of moeilijke choreografieën.

Ook de Blackroll/foamroll lessen zijn gericht op het bindweefsel en het herbalanceren van het lichaam. Het 1e deel van de les bestaat uit foamrollen. Het 2e deel van de les bestaat uit kracht- mobiliteitsoefeningen.

De Pilates lessen zijn gebaseerd op Classical Pilates, wat betekent dat de stijl van lesgeven een sterke basis heeft in de originele Pilates methode zoals die werd ontwikkeld door Joseph Pilates. In het Koorenhuis worden soms pilates ballen of pilates sticks gebruikt. In de studio in de archipel gebruiken we Pilates Chairs, Barrels, de Tower, de Pilates Chair en hebben we pilates matten.

Er zijn lessen van zondag tot en met woensdag.  De lessen zijn in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag, in de Archipel en online over Zoom. De lessen zijn in het Nederlands (classes are in Dutch with some translation in English so everybody can follow the class)

Wil je een proefles volgen of het actuele lesrooster? Ga naar www.fitflowdenhaag.nl en boek een proefles of neem contact met ons op. 

Neem contact op

Volg op social media