Dancehall, Modern Jazz & Zumba® | Sánchez Pastrana Dance & Fitness

Dans & Beweging

Over deze aanbieder

Sánchez Pastrana Dance & Fitness biedt speciaal voor volwassenen drie recreatie danslessen aan, toegankelijk voor alle niveaus: Dancehall, Modern Jazz en Zumba® Fitness. Er is geen danservaring vereist om mee te kunnen dansen!

Dancehall –
is een dansstijl afkomstig uit Jamaica en een enorme hit in Nederland. De dansles start met een intensieve warming-up op de lekkerste Dancehall beats. Vervolgens komen de basisbewegingen en technieken uit de warming-up weer terug in de choreografie die je krijgt aangeleerd. Fun, zelfvertrouwen en conditie opbouwen staat in de lessen centraal. Er zijn weinig danslessen waarbij je zo lekker energiek kunt dansen als bij Dancehall.

Modern Jazz – is een dansstijl met prachtige, pure bewegingen, zowel op de vloer als in de lucht. Je leert de verschillende technieken van Modern en Jazz dans op diverse muziek. De focus ligt in de danslessen op de techniek, coördinatie, ademhaling en flow. Samen maken we verbinding tussen deze verschillende elementen en voel je alles bij elkaar komen tijdens de choreografie die je aangeleerd krijgt.

Zumba® Fitness – is een opzwepend fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansstijlen. Van Salsa tot Merengue, van Afro dance tot Reggaeton en nog heel veel meer. Zumba® Fitness is een fantastische cardio workout om vet te verbranden en conditie op te bouwen. Deze les is voor alle levels en dus toegankelijk voor iedereen. Kom de Zumba® Fitness les ook een keer uitproberen!

Alle lessen worden gegeven door professioneel danser en dansdocent Mariah Sánchez Pastrana, een allround afgestudeerde danser aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

Mariah neemt je mee in haar wereld vol met dans en laat voelen dat je nooit te oud bent om iets nieuws te leren of om een oude hobby/passie weer op te pakken. Instappen kan op elk moment want er wordt wekelijks gewerkt aan een andere choreografie.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de dansschool neem dan een kijkje op de website

Aanmelden voor een dansles klik hier

“Dancing Through Life” – Mariah Sánchez Pastrana

Neem contact op

Volg op social media