Aruna Bellydance

Dans & Beweging

Over deze aanbieder

Wil je buikdans leren en tegelijkertijd jouw body & mind boosten? Dat kan bij dansschool Aruna bellydance! Ik ben Aruna, internationaal gecertificeerd docent en choreograaf bellydance. Daarnaast ben ik performer en projectleider ‘diversity & bellydance’.

Vanwege mijn eigen gezondheid ken ik de voordelen van bellydance. Deze positiviteit geef ik graag door. Naast lesgeven en optreden, zet ik bellydance op een maatschappelijke manier in. Ik sta voor een inclusieve samenleving waarin iedereen een plek verdient. Dit betekent dat iedereen bij mijn dansschool welkom is!

Ik geef in het Koorenhuis een cursus en ik bied privélessen. Workshops op aanvraag zijn mogelijk.

De wekelijkse lessen zijn geschikt voor iedereen die mooi en met de juiste techniek wil leren dansen. De lessen zijn ook goed voor meer ervaren dansers die hun ontwikkeling naar een next level willen brengen. Informatie over het actuele aanbod is te vinden op mijn website: www.aruna-bellydance.com

Privélessen zijn perfect voor iedereen die een op maat gemaakt programma wil die past bij de persoonlijke wensen.

Een workshop bellydance is een leuke optie voor bijvoorbeeld een groepsuitje. Naast het leren van een aantal populaire basispassen, zijn plezier en ontspanning gegarandeerd.

Heb je interesse of vragen over mijn aanbod? Neem gerust contact op.

Neem contact op

Volg op social media