Afro-Fit-Dance & Afrikaanse Dans | Komi Hola

Dans & Beweging

Over deze aanbieder

Ontdek de wereld van afro en Afrikaanse dans met Komi Hola! In het Koorenhuis kan je twee verschillende danslessen volgen: Afro-fit-dance en Afro dance.

De Afro-fit-dance les is voor iedereen die houdt van sporten & dansen. Het is de ultieme combinatie tussen traditionele Afrikaanse, urban dansstijlen en fitness, waarbij je jezelf fit danst en nieuwe dansmoves leert.

Afro Dance is geïnspireerd op traditionele Afrikaanse dansstijlen, we dansen op een variatie van afro moderne muziek, die je altijd zin en inspiratie geven om te dansen. Tijdens de les gaan we stap voor stap een leuke afro dance choreografie leren en oefenen.

Komi Hola is professioneel danser gespecialiseerd in traditioneel Afrikaanse Togolese dans, afro en moderne dans. Tijdens zijn lessen zal je niet alleen dansplezier ervaren maar via de dans ook meer leren over de rijke Afrikaanse cultuur en oorsprong van de stijlen.

Informatie over lestijden, tarieven en video’s vind je op de website: www.komihola.com

De lessen zijn laagdrempelig, zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen, je hebt geen danservaring nodig, later tijdens het seizoen instromen is mogelijk.

 

Neem contact op

Volg op social media